Networking.Fans

My Other Shops!

Monday, February 15, 2010

◘Pengasas Formula:Datuk Dr. Nordin Darus [DDND]◘Dr. Nordin Darus merupakan doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. 

Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu.


Ciptaan beliau, terapi air RxWater telah terbukti membantu menyembuhkan penyakit kanser yang beliau sendiri hadapi pada ketika itu. Hasil penyelidikan mendalam serta ilham merawat dirinya dengan menggunakan air yang diproses khas dan berupaya mengeluarkan tenaga aura telah mengejutkan ramai para doktor kerana beliau mampu kembali bertugas dalam tempoh sebulan.
Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.
Maklumat lebih lanjut tentang Dr. Nordin Darus :
Klik untuk senarai carian menganai beliau di sini
(hasil dari Google Search)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...