Networking.Fans

My Other Shops!

Rx-Water


Memperkenalkan Sistem Air Bamboo-Qun Yang
Pertama Di Dunia..

"The All New Rx-Water"
The All New Rx-Water dibina berdasarkan formula yang Unik bagi menghasilkan air yang Suci, Bersih & Selamat serta berkesan dalam membantu kesihatan anda dan keluarga.
The All New Rx-Water bukan sahaja bertindak sekadar penapis air minuman biasa dan menghasilkan air berkhasiat semata, TETAPI Ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk basmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan seharian.
The All New Rx-Water menggabungkan 2 teknologi terkini sistem air dalam rumah yang memberikan kelebihan 2 fungsi iaitu Rx-Water (Untuk diminum) dan Rx-Ozone Water (untuk membersih, mencuci dan pensterikan) dalam 1 mesin mudah pasang yang menggunakan Teknologi 1 Sentuhan.

Fungsi Terbaru Rx-Ozone

The All New Rx-Water ini bukanlah sekadar digunakan untuk menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat semata, ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon yang bertindak 3000 kali lebih kuat dan berkesan daripada klorin tanpa sebarang kesan sampingan.
Ia berfungsi untuk:
 • Hilangkan kotoran, bau busuk, bahan kimia beracun serta bakteria pada bahan makanan anda ketika penyediaan makanan.
 • Mengekalkan kesegaran makanan serta sayuran dan buah-buahan disamping menghilangkan bau-bau hanyir pada ikan serta makanan laut.
 • Menghilangkan bau yang melekat pada tangan (hanya dengan membasuhnya tanpa sabun) serta menghilangkan bau yang tidak enak di mulut anda (hanya dengan berkumur sahaja)
 • Pensterilan barangan-barang dengan lebih selamat.
Dengan fungsi hebat Rx-Ozone pada The All New Rx-Water ini, makanan, sayuran serta buah-buahan di rumah anda lebih selamat dimakan dan kesihatan anda sekeluarga lebih terjamin!
Usah Bimbang, The All New Rx-Water System ini tidak mengandungi tulang-tulang haiwan seperti sistem yang lain.Ia juga telah terbukti halal dan telah menerima pengiktirafan Sijil Halal daripada JAKIM.
Oleh sebab itu, The All New Rx-Water ini dijamin terbukti dapat menghasilkan air yang suci, bersih, selamat serta berkesan untuk digunakan seharian bagi menjamin kesihatan anda sekeluarga.

Kisah DiSebalik Rx-Water

Pengasas Rx-Water, Dr. Noordin Darus merupakan seorang doktor perubatan dan pakar kesejahteraan yang terkenal telah diberitahu bahawa beliau mengidap kanser darah pada tahun 2001.
Pada ketika itu, punca dan cara merawatnya tidak dapat ditentukan. Ketika mengalami penderitaan akibat kesan sampingan rawatan dan ubat-ubatan, beliau mendapat ilham untuk memulakan misi peribadi untuk mengkaji dan menggunakan kaedah-kaedah terapi lain yang boleh membantu.
Sepanjang usaha mengkaji ini, beliau telah menemui lebih banyak cara terapi terbaik lebih dari yang disangkakan. Kesimpulan yang beliau dapat buat ialah, penyelesaian utama bagi setiap kesakitan dan bagi meningkatkan kesihatan ialah dengan menggunakan Air.
Akhirnya beliau telah menemui kombinasi alam semulajadi dan teknologi untuk menghasilkan sejenis air yang suci dan berkesan yang beliau namakan sebagai Rx-Water.


Produk Rxwater terdahulu telah menerima anugerah Malaysia Good Design 2005. Kini setelah rxwater diperbaharui dengan The All New Rx-Water, sejarah berulang sekali lagi bila The All New Rx-Water juga telah menerima anugerah yang sama setelah berada di pasaran selama setahun.
Dalam masa setahun produk The All New Rxwater berada di pasaran, tiada sistem penapis air lain yang mampu meraih anugerah yang sama. Ini membuktikan produk ciptaan Dato' Dr Noordin Darus ini adalah produk berkualiti tinggi dan amat berbaloi untuk dimiliki.
Dalam The All New Rx-Water, terdiri daripada 4 Katrij yang berfungsi membantu menghasilkan air yang suci, bersih, selamat dan berkesan untuk kesihatan manusia seperti berikut:

Katrij 1 (Penapis Utama)

Penapis seramik bertaraf antarabangsa menghapuskan kotoran kasar dan halus serta bakteria air.

Katrij 2 (Penapis Sekunder)

- Activated Carbon menyerap bau-bauan, warna dan bahan toksik seperti klorin.
- Biominex Beads pula meng-ion dan mengalkali air.

Katrij 3 (Detoksifikasi & Mengalkali)

- Menghapuskan logam berat dan bahan radioaktif
- Membuang kulat, patogen & menghalang pertumbuhan bakteria

Katrij 4 (Molukel Mudah Serap)

- Memecahkan molekul air utk serapan mudah oleh sel badan.
- Bebatu Mineral menambah kandungan mineral dalam air.

Rx-Ozone Electronic Plate

Menghasilkan ozon 0.125-0.255 ppm bersama Rx-Water

Teknologi Crystal Ball

Pemindahan tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi.

Teknologi Bamboo-Qun

Agen bio-aktif semulajadi untuk detoksifikasi dan bersifat anti-bakteria yang memberikan rasa sedap dan Tenaga FIR kepada air.

Demo The All New Rxwater

Dengan menggunakan The All New Rx-Water, anda akan mendapati bahawa:
 • Kesihatan anda lebih terjamin
 • Rasa lebih sihat setiap hari.
 • Rasa lebih bertenaga dalam kehidupan seharian.
 • Terhindar daripada penyakit-penyakit kronik.
 • Tiada bahan kimia lagi dalam buah-buahan, sayuran serta makanan mentah.
 • Anak-anak dapat membesar dengan lebih sihat.
 • dan banyak lagi keistimewaannya!
The All New Rx-Water telah terbukti berkesan menghasilkan air yang suci, bersih serta selamat digunakan dalam kehidupan harian anda. Selain itu, ia juga mampu menyihatkan serta menghindarkan anda sekeluarga dari sebarang penyakit. Ia Sememangnya Terbukti Berkesan!
Adakah anda bimbangkan perkara-perkara berikut berlaku kepada anda sekeluarga?
 • Sering berasa tidak sihat dan tak bermaya.
 • Diserang keracunan makanan.
 • Diserang penyakit-penyakit yang tak diundang.
 • Menghabiskan banyak duit untuk berubat.
 • Kehidupan anda menjadi suram dan tak gembira.
Jika "YA", bertindaklah sekarang juga untuk memiliki "The All New Rx-Water" untuk mencegah segala 1001 kebimbangan anda mengenai kesihatan anda sekeluarga hari ini juga!
Ini kerana dengan menggunakan "The All New Rx-Water" dalam kehidupan seharian anda, hidup anda sekeluarga serta kesihatan semua akan dijamin selamat tanpa ragu-ragu.

Masih tidak percaya dengan kehebatan Rx-Water?

Ia mungkin kelihatan seperti satu perkara tidak logik untuk anda?
Percayalah, beribu-ribu pengguna Rx-Water telah mengakui keajaiban formulanya membantu kehidupan mereka sekeluarga menjadi lebih sihat. Bacalah testimonial individu-individu yang telah menggunakannya dalam kehidupan mereka..
TESTIMONI 1
Saya mula menggunakan air Rx-Ozone untuk membersih ikan di mana bau hanyir hilang begitu sahaja sementara ikan tersebut tahan lebih lama dan lebih segar. Sejak dari itu, saya menggunakan pemproses air Rx-Ozone untuk sayur-sayuran, buah- buahan, makanan mentah malah untuk menghilangkan "bau pasar" dari kereta.
- Pn. Mahnun Ali, 61 tahun

TESTIMONI 2
Para doktor mengesahkan bahawa saya menghidap penyakit radang “Steven Johnson”. Bukan setakat luaran sahaja, malah hati dan otak saya turut di jangkiti. Doktor menganggarkan bahawa saya akan ditahan di wad untuk jangka masa yang lama, namun hanya selepas 3 hari, saya dibenarkan pulang. Rahsianya? Saya membawa Rx-Water® dari rumah untuk mandi, minum, lap badan dan bagi kegunaan di hospital.
- Pn. Kasumabahri Masjuriah, 56 tahun

TESTIMONI 3
6 tahun menderita penyakit kulit (ekzema) dan bermacam-macam rawatan dijalankan namun tiada tanda akan sembuh. Paling menyedihkan ketika beliau hendak membuka pakaian di mana kulit-kulit pada tubuhnya akan tersiat sekali kerana nanah dan darah kering melekat pada bajunya. Tetapi, setelah bertemu dan mengamalkan Rx-Water®, penyakit adik Nor Hafiza semakin sembuh dimana lukanya semakin kering dan pulih. Sekarang, beliau sudah boleh bersama rakan-rakan ke sekolah.
- Nor Hafiza Alias, 12 tahun

TESTIMONI 4
Pada 2009, saya mengalami kemalangan di mana tar panas dari lori tersimbah ke kaki saya. Ini mengakibatkan pendidihan dan kelecuran di bahagian kulit sehingga ke isi. Doktor hampir-hampir memotong kaki saya dan ketika itu, peluang saya untuk mendapat menggunakan sepenuhnya fungsi kaki saya amatlah tipis. Tetapi selepas menggunakan Rx-Water® selama beberapa minggu, doktor sendiri terkejut melihat kepantasan proses penyembuhan kaki saya. Hari ini, saya sudah boleh berjalan dan berkerja seperti biasa. Terima kasih Rx-Water®!
- Mohd Nawai Razali, 37 tahun

TESTIMONI 5
Saya disahkan menghidap leukemia pada 2008 dan mula menjalani rawatan kemoterapi. Seperti yang sedia maklum, rawatan kemoterapi membunuh bukan sahaja sel kanser tetapi juga sel-sel lain. Saya diperkenalkan dengan Rx-Water® sewaktu menjalani rawatan, dan saya dapati penggunaannya banyak membantu mengurangkan kesan sampingan proses rawatan. Kini, saya disahkan pulih dan mula berkerja seperti biasa.
- Badrul Hisyam Mohd Akhiar, 24 tahun
VIDEO TESTIMONI 1
VIDEO TESTIMONI 2

Tahukah Anda....

Rx-Water System turut digunakan di dalam Kediaman Khas berikut:
 • Istana Negeri Selangor
 • Istana Negeri Johor
 • Istana Negeri Kedah
 • Kediaman Perdana Menteri Malaysia
 • Kediaman Menteri Kesihatan
 • Kediaman Menteri Besar Kelantan
Jadi bukankah ia menunjukkan bahawa Sistem The All New Rx-Water ini sesuai digunakan oleh semua golongan untuk terus kekal sihat dan hidup sejahtera.
Bukan setakat itu, kami juga memberikan jaminan khas bahawa Rx-Water selamat digunakan oleh semua golongan serta mampu menjadikan diri anda sekeluarga lebih sihat dan bebas dari sebarang penyakit!
"Jika Anda Fikirkan Kesihatan Itu Mahal, Cubalah Kesakitan..."
Ramai yang terdiam apabila disahkan menghidap penyakit-penyakit kronik. Ini kerana kos perubatan dan pembedahan untuk mengubati penyakit tersebut amat tinggi. Malahan ada yang menjangkau lebih RM100,000!
 • Bagaimanakah caranya untuk anda mencari wang rawatan sebanyak itu pada ketika badan anda sudah tidak mampu lagi bekerja?
 • Adakah anda perlu masuk TV untuk merayu dan meminta simpati orang ramai bagi tujuan cukupkan duit rawatan tersebut?
... tapi mengapa anda perlu pening kepala lagi bimbang memikirkan semua perkara ini sedangkan anda boleh mencegahnya dari awal lagi...
Dengan memiliki Rx-Water dan mengamalkan meminumnya secara konsisten setiap hari disamping menjalani cara hidup yang sihat dan stabil, hidup anda sekeluarga kini lebih terjamin tanpa perlu merasai sebarang kesan sampingan!
Harga Yang Perlu Anda Bayar?
Nilai 1 unit Rx-Water system yang terdahulu adalah RM2380 manakala anggaran harga bagi 1 unit Ozonizer adalah RM2000. Untuk mendapatkan 2 sistem ini anda perlu membayar RM4380!
Dengan produk hebat The All New Rxwater System harga pasarannya hanyalah RM3280. Penjimatan sebanyak RM1100!
Tunggu dulu!
Di rxwater.my kami menawarkan Diskaun Hebat dengan harga terendah hanya untuk anda!
Harga The All New Rxwater di rxwater.my hanyalah...
RM2880 sahaja!
Dengan harga di atas, anda juga layak untuk menerima:
 • kos penghantaran percuma
 • kos pemasangan percuma (kawasan lembah klang sahaja)
Tawaran Hebat Sehingga 30 Sept 2011!
Tukarkan Rx-Water sytem lama anda kepada The All New Rx-Water System dan terima rebate sebanyak RM500.
Atau:
Tukarkan sebarang penapis air lama anda (*) dan terima rebate sebanyak RM500.
Miliki Rx-Water sekarang beserta bonus-bonus istimewa ini

dengan harga:
RM2880

"Orang sihat ada 1001 impian,
tetapi orang yang sakit hanya ada SATU.."

Ketika anda sihat,
...Anda bertenaga untuk membuat setiap kerja-kerja.
...Anda dapat bercuti ke mana-mana yang anda mahu.
...Anda boleh pergi bersukan setiap hari.
...Anda boleh beriadah dengan keluarga.
...dan banyak lagi aktiviti..
Ketika anda sakit, tiada satu kerja pun yang dapat anda uruskan kerana badan anda jadi kurang berdaya, lemah dan perkara yang anda dapat lakukan ialah berbaring dan tidur sepanjang hari!

Jadi pilihan di tangan anda..

Jika anda mahu masa depan anda dan keluarga anda dibayangi penyakit-penyakit yang tidak diundang akibat daripada sikap anda yang tidak mahu mencegah dari awal, teruskanlah...
TAPI jika anda mahu diri anda dan keluarga anda jalani hidup bebas dari sebarang penyakit, BERTINDAKLAH SEKARANG untuk memiliki Rx-Water ini. Ia pasti mampu mengubah hidup anda menjadi lebih sihat dan lebih selamat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...