Networking.Fans

My Other Shops!

Monday, February 15, 2010

◘PELUANG PERNIAGAAN - WWN - ONLINE-MUDAH-MENARIK◘


SIHAT ++ LANSING ++ JANA PENDAPATAN = http://www.ProjekCopyCat.com/onfarishaApa itu Projek Copycat?

Projek Copycat merupakan sebuah inisiatif WorldWellness Network yang bertujuan memudahkan anda mencapai pendapatan lumayan melalui satu evolusi pelan pendapatan tradisional MLM. Di bawah Projek Copycat, ahli tidak perlu menjual, malah modal yang anda keluarkan adalah khas untuk kegunaan diri sendiri sahaja.

Atas dasar itulah kami menggelar Projek Copycat sebagai “projek menghasilkan Pengguna Jutawan”.

Ini bersesuaian dengan misi syarikat untuk membawa perubahan positif kepada masyarakat melalui produk yang menyihatkan dan pelan pemasaran yang menguntungkan.

Secara ringkasnya, Projek Copycat mempunyai 3 langkah sahaja:

1. BELI salah satu daripada 6 Pakej Copycat Yang disyorkan dengan kos serendah RM198 sahaja bagi satu Pakej. (Untuk senarai pakej copycat lengkap produk-produk di bawah rangkaian WorldWellness Network,sila layari www.mywwn.com.my)

2. GUNA produk yang anda beli. Kos yang rendah memudahkan pengguna membuat pembelian setiap bulan, hanya untuk kegunaan diri sendiri.3. KONGSI dengan bakal pengguna lain keberkesanan produk yang anda gunakan dan peluang pendapatan yang kami sediakan.
Mengapa Anda Perlu Sertai WorldWellNess Melalui Rangkaian ProjekCopyCat.com!

1. Satu Web Promosi ProjekCopyCat.com telah dibina berdasarkan Username anda: http://www.ProjekCopyCat.com/UsernameAnda
(Diaktifkan setelah anda Upgrade Member)

2. Ahli yang mendaftar WorldWellNess melalui rangkaian ProjekCopyCat.com akan mendapat kelebihan motivasi dan khidmat nasihat daripada senior rangkaian di WorldWellNess iaitu admin ProjekCopyCat.com ini sendiri. Beliau mempunyai pengalaman dan telah berkecimpung dalam dunia perniagaan MLM selama lebih 10 tahun.

3.Melalui ProjekCopyCat.com, anda dapat membina rangkaian dengan mudah melalui online, anda cuma mempromosikan alamat laman web promosi anda dengan sebarkan ke email, sms, laman web, blog, iklan akhbar online, forum perniagaan MLM dan sebagainya.

4.Anda mempunyai skop pemasaran yang lebih luas.

5.Pendaftaran ahli baru di bawah penajaan anda sentiasa dibuka 24 jam.

6.Pihak admin juga akan membantu mempromosikan perniagaan anda secara berkumpulan.

7.Kami memberikan anda ahli berterusan untuk siapa yang cepat mendaftar, dengan konsep siapa cepat dia dapat dan mengatur downline anda supaya anda memperolehi pendapatan berterusan.

JOM MENDAFTAR SECARA PERCUMA...Tidak RUGI berusaha.. kemudian fikir2kan lah.. http://www.ProjekCopyCat.com/onfarisha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...